ГЕРБ подкрепи кандидатурата за кмет на Благоевград на независимия Андон Тодоров,

...
ГЕРБ подкрепи кандидатурата за кмет на Благоевград на независимия Андон Тодоров,
Коментари Харесай

ГЕРБ подкрепи независимия Андон Тодоров за кмет на Благоевград

ГЕРБ поддържа кандидатурата за кмет на Благоевград на самостоятелния Андон Тодоров, повдигнат от Инициативен комитет с необятна поддръжка, в който участват видни общественици и интелектуалци, университетски преподаватели, Вътрешна македонска революционна организация, Партия на Зелените, Съюз на офицерите и сержантите от запаса.

Кандидатурата на Андон Тодоров, който бе ръководител на Общинския съвет, бе показана на благоевградчани нощес в зала „ 22 септември ”. В срещата участваха зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, членoвете на ИК проф. Костадин Ангелов и Деница Сачева, Младен Маринов, областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков.

„ За мен Благоевград не е просто града, в който съм се родил и пребивавам, а е житейска задача и ми беше тежко 2 години да виждам по какъв начин най-хубавият град в страната пропилява капацитета си. Единственото решение пред мен е да приема предлагането на Инициативния комитет, който ме издига за кандидат за кмет на общината. На тази крачка се взех решение откакто получих подкрепа от най-голямата политически партия в България. ГЕРБ, която спечели последните парламентарни избори, както и последните 13 избора в България ”, обърна се към жителите на Благоевград претендентът за кмет Андон Тодоров.

„ В хода на най-тежката зараза, когато Благоевград се задъхваше, често се чувах с Андон Тодоров, той се бореше за всеки един жител на
Благоевград, искаше помощ за Благоевград. Ето подобен човек би трябвало да управлява този град ”, съобщи проф. Ангелов.

Зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев акцентира, че Благоевград заслужава повече и би трябвало да се управлява от човек с хрумвания и капацитет.  " Убеден съм, че най-хубавото следва ”, съобщи Томислав Дончев.

„ 2019 година ГЕРБ-Благпевград получи тежък удар, само че след последните парламентарни избори се върнахме отпред и мислим да останем там ”, бе
безапелационен регионалният координатор на ГЕРБ Андрей Новаков. Младен Маринов изясни, че е обвързван с Благоевград и градът би трябвало да
бъде ръководен от човек с опит, мощен дух, с цел да се преодолее изоставането в развиването през последните 2 години.

Бившият обществен министър Деница Сачева също съобщи своята поддръжка за независимия претендент за кмет на Благоевград Андон Тодоров. " Вярвам, че той ще работи с огромно сърце в помощ на хората и за развиването на този град ”, акцентира Сачева.

Преди десетина дни Българска социалистическа партия още веднъж застана зад кандидатурата на самостоятелния Румен Томов за частичните кметски избори в Благоевград, планувани за 27 юни. Очертава се главното съревнование за стола на градоначалника да бъде сред групировката на Бойко Борисов и социалистическата партия. Свой кандидат евентуално ще издигне и " ИТН ". Ако има балотаж, той ще се състои една седмица преди предварителните парламентарни избори на 11 юли. Частичният избор в Благоевград ще бъде и генерална репетица за гласуването с машини.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР